Dag 3 - Universal Studio's Orlando

Vandaag om half 5 wakker en rond half 7 ontbijten in het hotel. Vandaag gaan we naar de Universal Studio's, een van de vele pretparken in Orlando. Het park ging om 8:00 uur open en dan wilden we er ook zijn. We kunnen dan meteen de meest populaire attracties doen zonder uren ite moeten wachten. Rond half 8 gaan we lopen en om 7:59 uur komen we aan bij de kassa, wat een timing! Er staan al wat bussen op het parkeerterrein en een aantal auto's maar het ziet er nog goed uit. Het is nog rustig. We starten met de Twister, we zijn met zes mensen. Er wordt een enorme storm nagebootst. Het is leuk maar niet helemaal wat we verwacht hadden, nl. iets meer sensatie. Gelukkig zorgde daar de tweede attractie daar wel voor: The return of the mummy. Een achtbaanachtige attractie in het donker, met allerlei figuren uit de film The Mummy. We hebben zo goed als alle attracties gedaan, sommige zelfs twee keer. Het was geweldig!! Het was gezellig druk en de langste tijd dat we in de rij hebben gestaan, is ongeveer drie kwartier bij Harry Potter and the Escape from Gringotts. Dit was ook wel de meest sensationele attractie, zo gaaf!! Je kunt goed zien welke de wat oudere attracties zijn en welke de modernste. Bij de laatste wordt veel gebruik gemaakt van 3D (we hebben vele variates brillen op gehad), een keer zelfs 4D (film met Shrek). Verder zijn er talloze restaurantjes, een Starbucks en andere zaken waar je wat kunt drinken. En dan het weer, dat was geweldig, weer zonnig en warm net als gisteren en in tegenstelling tot de weerberichten. Eind van de middag naar het Hard Rock Cafe, de grootste van de wereld, om een hapje te eten en een drankje te drinken. Op het moment dat we weer naar buiten willen, zien we dat het verschrikkelijk regent. Dan de winkel van Hard Rock maar even in maar het wordt niet beter. Toch maar de terugwandeling beginnen, de een met de meegebrachte regenjas (vanwege de weerberichten....), de ander met een gekochte poncho. Helaas werkt de waterafvoer niet altijd even goed, we stappen regelmatig in enorme plassen. Nu acclimatiseren op de hotelkamer ;-) buiten zijn is nu niet fijn. The Voice is op tv, is ook hier net weer begonnen, dus we gaan maar 'ns naar het Amerikaanse talent kijken.

Reacties

Reacties

irene

Klinkt top! Alles eruit halen wat er in zit!

Frank

Klinkt goed carrie !

Monique

Wat een geweldige foto's! Kan mij voorstellen dat jullie je enorm vermaakt hebben (op de regen na dan, je zag er trouwens wel charmant uit in regenjas Aline, gnuif.....)! Carla, de krokodil gaat mee voor Sjors neem ik aan??
Hoe waren de talenten in Amerika? Kunnen zeker niet tippen aan de onze, hahhhaaaaaaaaaaaa?!

Aline

Ja, die poncho staat me werkelijk geweldig. Ik moet niet vergeten deze in mijn koffer terug naar Nederland te stoppen ;-). Talenten hier vielen tegen!

Carla

Monique, om er maar een mooie Universal film quote (the Godfather) tegenaan te gooien: Sjors "is sleeping with the
fishes".

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!